Så blev det Brdr Thybo A/S tur til at blive nomineret til EY Entrepreneur Of The Year 2016.

- 05/10/16

Så blev det Brdr Thybo A/S tur til at blive nomineret til EY Entrepreneur Of The Year 2016.
 
Det er med stor glæde og stolthed, vi kan fortælle, at vi i dag har haft besøg af 2 medarbejdere fra EY (Ernst & Young ), som har indstillet os til EY Entrepreneur Of The Year 2016. Vi stillede op til et interview om hvordan Brdr. Thybo A/S har opnået den succes, vi pt. har, og nu er blandt de mest vækstskabende virksomheder i Danmark. 
EY Entrepreneur Of The Year hylder de bedste entreprenører fra hele landet. Vi er en ud af 1.000 virksomheder, der i år lever op til de skrappe vækstkriterier, som er et af kravene for at deltage i konkurrencen om at blive EY Entrepreneur Of The Year 2016 i Danmark. 
For os og dem handler vækst ikke alene om forbedring af bundlinjen. Det handler også om innovation, om at skabe nye arbejdspladser samt udvikling af den enkelte medarbejder.
Vi ser det som et stort skulderklap til vores virksomhed at blive nomineret til netop denne begivenhed. 
Vi glæder os til Regionskåring for Midtjylland den 26. oktober 2016 i Tivoli Friheden, hvor vi blandt andet vil møde de andre indstillede virksomheder fra vores område. Samtidig skal vi høre et oplæg med sidste års vinder CASA A/S i Horsens som gik hele vejen og vandt EY Entrepreneur Of The Year 2015 i Danmark. 
 

Tilbage til forsiden