FINGERAFTRYK PÅ MIDTJYLLAND

 

Region Midtjylland er det primære arbejdsområde for Brdr. Thybo A/S. Det betyder, at virksomheden gennem mere end 30 år har været med til at sætte et kraftigt fingeraftryk på en lang række af de offentlige byggerier, der har været i både kommuner og de gamle amter. Brdr. Thybo A/S har været med til at bygge skoler, institutioner, børnehaver og ældrecentre.

I 1990'erne var firmaet således involveret i en større udvidelse af Skejby Sygehus, hvor medarbejderne lagde ikke færre end 12 mio. mursten og løste opgaver med pladsstøbt beton.
    
 
Siden har flere af medarbejderne været beskæftiget med vedligeholdelsesarbejde på sygehuset - et arbejde der virkelig kræver fingerspidsfornemmelse, fordi det netop foregår på et sygehus, hvor der i vid udstrækning skal tages hensyn til patienter og personale.

Brdr. Thybo A/S er som regel indbudt til at give pris, når det offentlige i regionen ønsker at bygge - blandt andet fordi kunderne ved, at firmaet aldrig går på kompromis med hverken materialer eller kvalitet.
     
 
   

MONUMENTALE KUNSTVÆRKER


Selvom at kirker som regel er flere hundrede år gamle, bliver der stadig bygge to-tre kirker i Danmark hvert år. Her har Brdr. Thybo A/S også deltaget, og det er vi stolte af.

Kirker er monumentale kunstværker, der gerne skal stå som arkitektoniske perler - symboler for deres tid. Opførelsen af en kirke stiller derfor store krav til håndværket, valget af materialer og til nøjagtighed i arbejdet. Det er netop de værdier, som vi lægger vægt på.