OM BRDR. THYBO A/S

Brdr. Thybo A/S er en velkendt dansk entreprenørvirksomhed med knap 40 års erfaring, der har præget det danske samfund med inspirerende og innovative byggeprojekter af enhver art.

Brdr. Thybo A/S er et moderne murer - og entreprenørvirksomhed med et godt sammenspillet team af medarbejdere, der løser fagentrepriser – storentrepriser - og hovedentrepriser for såvel private, offentlige og erhverv. Vi beskæftiger cirka 50 medarbejdere, hvoraf de 15 mand i vores serviceafdeling primært løser mindre opgaver for såvel det offentlige, private og boligforeninger.
Vi er en stor lokal virksomhed, der er sit ansvar bevidst. Vi ansætter oftest lokale medarbejdere og er en aktiv medspiller inden for det lokale idræts- og foreningsliv.

De værdinormer, der altid har karakteriseret Brdr. Thybo A/S er især tillid, solidt håndværk, høj kvalitet og udstrakt service, det kommer både os selv og kunderne til gode, og det sikrer beskæftigelse for firmaets dygtige og trofaste medarbejdere.

Vores geografiske arbejdsområde er primært Østjylland, men vi løser opgaver i hele Danmark. Vi sørger altid for at leve op til det positive ry, som vi har opbygget gennem de mange års tilstedeværelse i byggebranchen.

Pr. 1. juni 2015 er Brdr Thybo & Co ikke en del af Brdr Thybo koncernen.

Pr. 31. december 2015 er Brdr. Thybo Ejendomsudvikling A/S heller ikke en del af Brdr Thybo murer - og entreprenørfirma.