Med i hele projektet

Brdr. Thybo A/S er grundlagt i 1977. Vi er en mellemstor murer- og entreprenørvirksomhed, der udfører fag- og hovedentrepriser for offentlige og private kunder. Vi arbejder inden for alle byggeriets segmenter med hovedvægt på erhvervs- og institutionsbyggeri i forbindelse med både nybyggeri og renovering.

Vores geografiske arbejdsområde er primært Østjylland, men vi løser opgaver i hele Danmark. Vi er bevidste om vores lokale ansvar og ansætter primært medarbejdere fra Horsens og Skanderborg, samtidig med, at vi lægger vægt på at være en aktiv samarbejdspartner for det lokale idræts- og foreningsliv.

De værdinormer, der altid har karakteriseret Brdr. Thybo A/S, er især tillid, solidt håndværk, høj kvalitet og udstrakt service. Disse normer kommer både os selv og kunderne til gode, og de sikrer beskæftigelse for firmaets dygtige og trofaste medarbejdere.

Når man indgår i et samarbejde med os, kan man forvente professionel projektstyring, engagement fra kvalificerede medarbejdere og levering til aftalt tid, kvalitet og pris. 

  

Vi er stolte
sponsorer af

bubble